24 Ocak 2015 Cumartesi

Hissiz / Lemariz Müjde Albayrak



Hissiz


Kitabın Yazarı: Lemariz Müjde Albayrak
Kitabın Kapağı:

Kitabın Arka Kapağı: Aşkın en derinden, inkar edildiği yerden ortaya çıkışı! Kendilerini ve birbirlerine duyduğu aşkı çığlık çığlığa ve sessizce inkar etseler de, aşkları ortalığı yakıp kavuruyor!
      Alexander, hissiz, acımasız, yakışıklı, güçlü ve zengin... Daha küçücük bir çocukken öğrendi bu özelliklere sahip olabilmeyi. O hislerini acımasızca rafa kaldırmış, kendi sonuna doğru ilerliyordu. Ama bilmediği, her sonun bir başlangıca gebe olduğuydu. Heaven karşısınına çıktığında bütün inançları ters yüz olurken, kendi sonu birdenbire başlangıcı olduğunda ne yapacağını elbette bilemezdi. 
     Heaven; masum, saf ve kırılgan bir papatya... Cennetten gelen bu sessiz melek, tüm korkularını kendine bir zırh yaparak kökleri ile tutunduğu topraklarında, Alexander'ın fırtınasına karşı direnirken, bir aşk ateşi yakmak için geldiğinde asla tek bir yananının olmayacağını bilemezdi. Var olmadığını zannettiği kalbi boğulurcasına çırpınırken soluksuz kalarak tekrarladı: "Hissetmiyorum, hissetmiyorum, hissetmiyorum..."

21 Ocak 2015 Çarşamba

Masum Yalan / Laura London


Masum Yalan

Kitabın Yazarı: Laura London
Kitabın Kapağı:

Kitabın Arka Kapağı: Leydi Grace Warren, babası onu ahlaksız bir adam olan Lord Fentington'a sattığında, kendisini sefil bir hayattan kurtarmak için esaslı bir hamle yapması gerektiğini biliyordu. Viktorya dönemi İngiltere'sinde bir kadını önemli kılan tek bir özelliği vardı: iffeti. İffeti olmadığı takdirde, onu ne Fentington ne de bir başkası isteyecekti. Fakat en azından özgür olacaktı. Artık sıra o önemli geceyi yaşayabileceği bir adam bulmaktaydı; ona sorular sormayacak, başka isteklerde bulunmayacak bir adam... Çünkü her şeyini riske atmaya hazırlanan bir kadın için, bu görevi vereceği adam herhangi bir adam olamazdı.
     Raeborn Dükü Vincent Germaine iki karısını da doğumda kaybettikten sonra bir daha asla evlenmeyeceğine dair yemin etmiştir. Bir varise sahip olabilmesi için kaybedilen hayatlar nedeniyle suçluluk duygusu ve acı içinde yaşarken, ihtiyaçlarını artık yalnızca Londra'nın en tedbirli cariyeleriyle karşılamaktadır. Fakat büyüleyici bir yabancıyla geçirdiği tutkulu bir gecenin başka bir hayatı daha riske atmış olabileceğini öğrendiğinde Vincent, hiç bir şeyden şüphelenmeyen o kadını bulmak için yola koyulur ve karşısında eşssiz bir cesareti ve güzelliği olan güçlü bir kadın bulur. Peki, tüm bu zorluklara rağmen, çaresizlikleri tarafından bir araya getirilen bu iki yabancı gerçek aşkı bulabilecek mi?

17 Ocak 2015 Cumartesi

Judith McNaught


Tarihi-Romantik Kitapların Vazgeçilmez İsmi... 

Judith McNaught

Doğum Tarihi: 14 Mayıs 1944
Yazar Hakkında: Yazar 1944 yılında Amerika'da doğdu. Daha önceden radyoda program yapımcılığı yapan ünlü yazar, 1978 yılında yamaya başladığı aşk romanlarıyla büyük bir hayran kitlesi elde etti. "People" dergisinin 'Yüreğin Kraliçesi' adını verdiği yazarın ilk kitabı 'İçinde Aşk Saklı' (Whitney, My Love- Whitney, Aşkım) olmasına rağmen, bu kitap 1986 yılında, yazar kendini ispatlayana kadar yayınlanmamıştır. 'İçinde Aşk Saklı' yoğun duygusallık ve tutku içerdiği için, o dönem yazılan tarihi aşk romanlarından farklı bir yere sahiptir. Öykü kurmada, yarattığı eski dönem ortamları ve karakterleriyle eleştirmenler tarafından tam not almıştır. Yazdığı benzersiz romanlarla bir çok yazara örnek olmuş ve aynı tarzda romanlar yazmaya başlamalarına neden olmuştur.

Terk Edildim / Matt Dunn


Terk Edildim (Eski Erkek Arkadaşın Günlüğü)

Kitabın Yazarı: Matt Dunn
Kitabın Kapağı: 



Kitabın Arka Kapağı: Sorun bende değil sende!
    
     Bomboş bir ev...
     Gardıroptaki boş askılar...
     Kısa bir veda mektubu...

     On yıllık kız arkadaşı Jane arkasında sadece bir mektup bırakıp Edward'ı terk etti. Pılısını pırtısını toplayıp olabilecek en uzak yere, Tibet'e gitti. Ona yazdığı mektupta "Sen kendini bıraktın, ben de seni bırakıyorum" diyordu. Edward'ın önünde zorlu bir süreç var şimdi.

Tut Elimi / Rebecca Donovan


Nefes Serisi Birinci Kitap

Tut Elimi

Kitabın Yazarı: Rebecca Donavan
Kitabın Kapağı:



Kitabın Arka Kapağı: Onu kurtarabilecek olan tek şey aşktı...Geldi ve o en umutsuz anda kalbini kıskıvrak yakaladı. Weslyn'in Connecticut eyaletinde hayat olağan deviniminde akıp gitmektedir. Fakat Emma Thomas'ın tek istediği çevresi tarafından görünmez olmaktır. Onun tüm çabalarının sebebi, gördüğü zulmün eseri, vücudunda biriken yara izlerini gizleyerek hayatını her şey yolundaymış gibi göstermektir. Fakat Emma, bir gün Evan adında bir adamın çıkagelip tek günde hayatını değiştireceğini nereden bilebilirdi? Aşk ona, sırlarını açığa çıkarmak pahasına da olsa kabuklarından sıyrılma şansı tanıdı. Bir genç kızın hayatını değiştiren aşk hikayesi, sessiz çığlıkları ve umuda pamuk ipliği ile tutunuşu: Tut Elimi...

14 Ocak 2015 Çarşamba

Aşk Yakar / Rebecca Donavan



Nefes Serisi Üçüncü Kitap

Aşk Yakar


Kitabın Yazarı: Rebecca Donavan
Kitabın Kapağı:


Kitabın Arka Kapağı: 'Seni sevmek ateşlere atlamaktı bile bile. Seninle ya da sensiz...'

     Ne anılar bırakabilir peşini ne de kalbinin derinlerine gömdüğün o adam... Çünkü aşk yakar, kül eder; onu taşıdığın müddetçe küllerinden yeniden doğar. Dünyada oldukça büyük yankı uyandıran Nefes serisinin bu son kitabını elinizden bırakamayacak ve son sayfasına kadar soluksuz okuyacaksınız.

10 Ocak 2015 Cumartesi

Benimle Kal / Rebecca Donovan


Nefes Serisi İkinci Kitap

Benimle Kal

Kitabın Yazarı: Rebecca Donavan
Kitabın Kapağı: 



Kitabın Arka Kapağı: "Kucağında yatıp yanımızdan akan derenin sesini dinlemeye devam ettim. Güneşin sıcaklığı yüzümü okşuyor, Evan'ın nazik dokunuşlarıysa tenimi hafif bir ürpertiyle inletiyordu. O anı dondurup ihtiyacım olduğunda kullanmak üzere cebimde saklamak istiyordum."
     Gerçek aşkın kendisine verdikleri ve yeni hayatıyla beraber Emma, geçmişte yaşanan tün bu kötü hatıralardan sıyrılıp kendine temiz bir sayfa açabilecek midir?